Podmínky hrazení liposukce pojišťovnou

katerina8436676
1. 9. 2009 · Poslední odpověď: 14. 9. 2009

Dobrý den. Je mi 26 let, jsem po jednom porodu a už 5 let bujuju s pozůstatky tuků a převyslé kůže v podbřišku,na rukou a na stehnech.Chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit a liposukce se mi zdá jako poslední alternativa.Mám ale pár dotazů,na které jsou všude jiné odpovědi. První z nich je,zda liposukci alespoň částečně hradí pojištovna - a v jakých případech.Další dotaz-jak mám postupovat,když bych liposukci chtěla konzultovat s odborníkem-musím mít potvrzení od lékaře nebo se jen objednat??Je součástí liposukce i odstranění převyslé kůže??Předem děkuji za Vaší odpověď. Kateřina

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na konzultaci s plastickým chirurgem, zde se domluvíme na dalším postupu a najdeme nejvhodnější termín pro Vás. Obecně se liposukce užívá pouze k odsátí tuku, dále záleží na elasticitě kůže, u mladých žen, se přizpůsobí nové změně a není potřeba jiná korekce, proto se doporučuje pravidelné a stálé nošení prádla min. 6 týdnů po zákroku.
Na konzultaci se můžete objednat bez jakéhokoliv doporučení, cena je 300,-Kč, po-té odečítáme z konečné ceny zákroku. Tento zákrok se neprovádí na pojišťovnu.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle
S přáním hezkého dne za GHC Kliniku Věra Šobrová

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

Dobrý den, jukněte na. těšíme se na Vás při bezplatné konzultaci. Objednávky na

Dobrý den,

pojišťovna se na hrazení techto zákroků u nás nepodílí.
Povislá kůže lze odstranit pouze chirurgicky lze v kombinaci s liposukcí. Konzultaci si můžete sjednat na tel.

Hezký den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Dobrý den,
liposukci pojišťovny nehradí.
Doporučení k liposukci nepotřebujete od svého lékaře.Na většině pracovišť,kde se provádí liposukce vede konzultaci s klientem lékař a ten rozhodne o možnostech a rozsahu výkonu.Výjimku tvoří pracoviště,která se věnují neinvazivní liposukci pomocí přístrojů,tam obvykle lékaři nepracují.
Převislá kůže nejde odstranit liposukcí,musí se odstranit chirurgicky ale o nutnosti tohoto kroku rozhodne vyšetření při konzultaci.
Zdravím Vás MUDr.J.Kačírková

MUDr. Jaroslava Kačírková
4.8
(13)
Černošice

Dobrý den, obecně zdravotní pojišťovny nehradí operace z kosmetické indikace. Nicméně k Vašemu dotazu, liposukcí nelze odstranit převislou kůži. Spíše navštivte plastického chirurga ke zhodnocení jaký typ výkonu by byl pro Vás vhodný. dr.Paděra

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 5. 2012
Operace očních víček
1 odpověď, nejnovější odpověď: 1. 12. 2013
Operace očních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 4. 2007
Abdominoplastika
17 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 6. 2013
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 6. 2008
Gynekomastie
Žádné odpovědi
Změna pohlaví
Žádné odpovědi
Zmenšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 6. 2019
Operace očních víček
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 9. 2011
Modelace prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 8. 2014

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře