Dobrý den, je mi 25 let a uvažuji o operaci na zmenšení prsních dvorců. Vím, že tento zákrok je standardním výkonem. Obávám se však příliš velkých a viditelných jizev či znecitlivění bradavek a dvorců - je toto riziko spojené s danou operací? Je možné, že se vlivem zvětšení prsů v těhotenství zvětší i jizvy okolo dvorce? Mám velikost 75C, těhotenství momentálně neplánuji (do 3 let).Jaké období na tento zákrok doporučujete - na podzim, po létě? dle mých informací stojí daná operace cca 10.000 Kč, je tomu tak? Předem děkuji za odpovědi!
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Dobrý den. Velikost jizev se dopředu nedá odhadnout. Hojení v této krajině však probíhá v naprosté většině velmi dobře. Změna citlivosti dvorců možná je. Dosud si však žádná moje pacientka nestěžovala, že by změna byla trvalá. Cena v lokální anestezii je 6 5OO Kč. Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.