Dobrý den, dnes je to 12 dní, co jsem podstoupila druhou dávku botoxu do čela, včetně výplně "mračivky" Perlanem. První dávka botoxu mi nezabrala, proto se paní doktorka rozhodla pro dopich i výplň. Asi pět dní po druhém zákroku jsem měla oteklé čelo tak, že jsem se raději zdržovala doma. To jsem jsem ovšem netušila, co bude následovat. Den sedmý jsem se v zrcadle nepoznala. Obočí šlo o poznání níže a tím vznikly na obou víčkách velké přebytky kůže. Místo omlazení, vypadám starší, utrápená, což vlastně i jsem. Investovala jsem do likvidace vrásky, která mě na čele straší stále, nezmizela + bonus nemám své oči. Jsem nešťastná. Co teď? Je to dočasné, nebo musím čekat několik měsíců, než botox přestane fungovat? Nebo existuje nějaký další pichane, který mi vrátí zpět můj optimistický výraz? Za tři týdny jedu na dovču. Chtěla jsem být krásná a bezstarostná a místo toho jsem že sebe udělala takovou opici. Moc prosím o jakoukoliv radu.
Dobrý den, chápu, že je to velmi nepříjemné ale bohužel musíte vyčkat do odeznění efektu botulotoxinu,jiná cesta není.Protilátku nemáme.
Držím palce ať je odbourán rychle.
MUDr.J.Kačírková

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.