Je mi 72 let a na doporučení mé uroložky jsem podstoupil celkovou obřízku v celkové anestezii. Operace proběhla bez komplikací, i pooperační péče byla dodržována. Nyní jsem již v šestém týdnu po operaci a i přes hygienu, koupání penisu v řepíku, chlazení atd., mi na spodní části penisu u žaludu zůstal poměrně větší otok, který zatvrdl. Při kontrole u uroložky mi bylo řečeno, že operace se moc nepovedla, ale že se s tím v podstatě nedá nic dělat, že si na to mám zvyknout.
S tím nesouhlasím a odmítám se smířit s takovým "mrzáčkem". Podotýkám, že v mém věku mi nejde o sexuální funkci, ale o estetiku, dle mého názoru určitě existují možnosti, jak tento stav napravit (např. ambulantní opravou při lokální anestezii???).
Proto se chci u Vás dotázat, zda existuje nějaké řešení a můžete mi v tomto problému poradit a pomoci?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.