PermaLip a jizvy

FAQ
FAQ
13. 4. 2011 · Poslední odpověď: 18. 2. 2013

Zajímá mě, zda nevznikají po aplikaci implantátu PermaLip jizvy v místě vstupu pro implantát.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, jizvy jsou situovány v oblasti koutků úst a jsou cca 5 mm dlouhé, jizva vzniká vždy po každém chirurgickém zákroku, avšak v tomto místě je velmi kosmeticky přijatelná....S pozdravem...Lukáš Frajer

Praha
Plastický chirurg

Dobrý den,

na naší klinice provádíme kromě zvětšení rtů Permalipem samozřejmě i zvětšení pomocí výplňových materiálů. Chápu, že jste rozhodnuta pro variantu zvětšení rtů výplněmi a proto bych Vám ráda nabídla konzultaci s naší dermatoložkou, kterou lze spojit zároveň i s aplikací. K dispozici máme širokou škálu kvalitních výplňových materiálů s různou délkou efektu, lékařka Vám doporučí nejvhodnější pro Vás a vše vysvětlí. Konzultace stojí 670,- Kč a nejbližší termíny jsou k dispozici v průběhu nejbližších dnů. Nemějte strach, že Vás bude kdokoli přemlouvat k Permalipu, plně respektujeme rozhodnutí klientů, vždy se snažíme, aby byli maximálně spokojeni. Co se Permalipu týká, máme mnoho zkušeností, stejně tak však i s aplikacemi výplní do rtů. Metacrill na naší klinice nepoužíváme, doporučujeme získat o něm opravdu maximum informací, věřím, že se sama rozhodnete spíše pro klasickou výplň s minimálními riziky, byť se musí aplikovat opakovaně.

Rádi Vás na naší klinice přivítáme. V případě dotazů nebo pro objednání jsem Vám plně k dispozici na uvedených kontaktech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Praha,

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

To mě mrzí,že někdo pokazil váš názor.U nás máme již 61 spokojených klientů a podobné zkušenosti nemají.Vždy mě sami po zákroku informují,že to opravdu nebolelo.
Operace se musí provést šetrně a pacient musí mít i dostatek informací.
U nás zmiňované výplně neprovádím,nechci riskovat ,že to nepůjde vyndat,když bude třeba.Permalip by šel jendoduše odstranit nebo vyměnit za větší.Také riziko alergických reakcí u Permalipu není na rozdíl od zmiňovaných výplní.

Pardubice
Estetická medicína

Dobrý den.
Z naší poměrně velké zkušenosti(61 zavedených implantátů) mohu usoudit,že jizvy v místě zavedení implantátu nevznikají.Pokud je implantace šetrně provedena,k zavření zaváděcího otvoru stačí pouze jeden steh na každé straně.Umístěn je v ústech asi 5mm od ústních koutků.Zákrok je zcela bezbolestný a je zajištěn užíváním antibiotik - prevence infekčních komplikací. MUDr.Drahomíra Kotlářová Pardubice

Pardubice
Estetická medicína
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení rtů
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 11. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře