Výplň rtů a fyzická aktivita

Anetah9
24. 10. 2024 · Poslední odpověď: 29. 10. 2024

Dobrý den, jsem aktivní sportovec. Sportuji 7x týdně, víceméně dvojfázově. Na první zvětšení rtů jsem byla v květnu (1Ml-Juvederm) na konci srpna jsem na rtech neviděla ani necítila už žádný náznak výplně. Na další výplň jsem byla na zacatku října ( 1ml-juvederm). Sama o sobě mám poměrně velké rty. Já ani okolí už teď nevidíme žádné viditelné změny na rtech ( pouze lehka hydratace). Chci se zeptat, zda častá fyzická aktivita v tomto případě mi může urychlit vstřebávání.( po aplikaci mi bylo doporučeno 1-2 dny nesportovat). bylo mi řečeno že značka Juvederm je taková zlatá cesta. Z mé druhé zkušenosti, se mi ale potvrdilo, že tato výplň nemá u mě dlouhou vydrz. chci se zeptat, zda to může být značkou a měla bych příště volit značky s tvrdší kys. Hyaluronovou, nebo to opravdu může být častým sportováním. Mrzí mě to, protože výplň nestojí pár stovek, tak se chci zeptat.

Děkuji Vám mnohokrát za odpověď a přeji hezký zbytek dne!

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

29. 10. 2024

dobrý den, nelze jednoznačně odpovědět. Může to mít několik důvodů. Ano tělesná aktivita a zvýšený metabolismus může mít vliv (i například samotný fakt, že se jedná o rty zkracuje dobu odbourání výplně asi na 1/2), můžete být taky "rychlý odbourávač" a vaše tělo rychle metabolizuje každou dodanou látku. Zkusil bych jak říkáte "tvrdší" materiál a uvidíte. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Kladno
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 3. 2024
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 2. 2020
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 5. 2017
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 1. 2017
Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2023
Zvětšení rtů
1 odpověď, nejnovější odpověď: 17. 1. 2025
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 11. 2018
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 1. 2024
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2024
Kyselina hyaluronová
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 9. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře
Estetická medicína