Dobrý den jsem 3 dny po labioplastice. první den byl v pohodě, a tedka 2 dny mě to svědí a jakoby pálí.. a měla jsem i čevenohnědý výtok.. je to normální?? děkuiji za odpověd
Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů
Já bych především zašla za operaterem. Opakovaně se mi stalo, že přílišná snaha vyšetřujícího gynekologa z neznalosti problému vedla k poškození mého výsledku. Po výkonu je nutná častá toaleta, sedací koupele v hypermanganu, mazat rány Betadinem. Výtok může znamenat reakci na výkon. Záleží též na tom, kdo výkon prováděl, z jakého byl oboru a jak byl zkušený.
Zdraví Dr. Tomášek
Pokud jsou sutury klidné a bez sekrece, pak vámi výše popisovaný výtok není pro labioplastiku v žádném případě typický. Doporučuji co nejdříve navštívit vašeho gynekologa a samozřejmě dle plánovaných kontrol také pak všeho operatéra. Zdravím MUDr. Otakar Lucák, plastická chirurgie Ostrava
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.