Dobrý den, je mi 19 let a trápí mě problém související se "spadlými" horními víčky, nejen, že mám oči brzy unavené, což by mohlo být způsobeno i tím, ale po stránce estetické mě to také trápí. je možno v mém věku provést zákrok?Děkuji za odpověď
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci splastickým chirurgem, cena je 300,-kč.Výkon jemožné provést, cena je 8.900,- kč +lokální anestezie, předoperační vyš.,léky.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle *******. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
Dobrý den paní Markéto,pokud byste neměla ještě 18,tak byste musela přijít v doprovodu rodičů.Ale jinak nezáleží na věku, záleží na nálezu a div ila byste se, kolik mladých žen , dívek má pokleslá víčka. Cena na našem odd. je 5700 Kč/ za obě oči/, operace se provádív lok.anestezii.
Dr.Lucák Ostrava *******
Vážená Markéto, je možné provést zákrok i ve Vašem věku, je ovšem nutné rozlišit o jaký typ poklesu víček se u Vás jedná, doporučujeme osobní konzultaci u plastického chirurga.
Nadbytek kůže na víčkách může být vrozený a potom má blepharoplastika smysl i ve vašem věku. je však potřeba odlišit vrozený pokles víček, který má něco společného se svalem, který víčko zvedá. To je možné také operovat, ale jedná se o zcela jiný zákrok.
Dobrý den, z Vašeho dotazu zcela nevyplývá, zda se jedná o dermachalázu či blefaroptózu. Ve Vašem věku nebývá dermachaláza (nadbytek kůže na víčkách) častá a proto je nutno ji při konzultaci odlišit od ptózy (pokleslé víčko). Korekce ptózy je hrazena ze zdravotního pojištění. Srdečně zdravím.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.