Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 1. 2015 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

S manželem jsme maximálně spokojeni

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
S manželem jsme maximálně spokojeni
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, chtěla bych Vám a týmu Formeclinic společně s manželem poděkovat. Před rokem jsme podstoupili operaci horních a dolních víček u pana doktora Vaška. Operaci jsem měla původně podstoupit pouze já z kosmetických důvodů, ale při konzultaci na kterou me doprovázel můj manžel se pan doktor až zhrozil ohromných váčků pod očima manžela a doporučil operaci i jemu, hlavně ze zdravotních důvodu. Jsem strašně moc ráda, jelikož na mé rady nedbal, ale až názor lékaře ho přesvědčil. Taky jeho stav se zlepšil, oči přestaly slzet a být unavené, taky časté rozmazané vidění ustoupilo. Sestřičky na sále s panem doktor jsou profesionálové. Kde jde vidět, že svoji práci dělají pečlivě a s láskou. Ještě jednou děkujeme a rozhodně doporučujeme i ostatním.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Problémy s víčkem po blefaroplastice
Zásadně nedoporučuji. Dodnes mám problémy s jedním víčkem, záněty, oči nestejné a při osobní reklamaci, nechutné chování. Při odpovědi, že jsem zakoupila v akci, nechutný komentář. V současnosti rok po zákroku. Zásadně nedoporučuji 

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.