Dobrý den, jsem poslána na septoplastiku,mukotomii z ORL. Mám věčně ucpaný noc a rýmu. Jedna paní doktorka mi řekla, že je to srovnání nosní přepážky(mám křivý nos,z obou stran hrboly). Druhá paní doktorka mi řekla, že to není zevní operace nosu pouze vnitřní a že mi nos srovnávat nebudou, jen odstraní něco zevnitř. Nevím teda přesně co mi budou dělat.?! Myslíte, že si sám potom chirurg v nemocnici může určit co mi stím nosem udělají a domluvit se popřípadě i jinak přímo tam nebo musí dodržet co mám napsané v papíru od ORL a nic jiného nedělat. Když už budu na té operaci chtěla bych rovnou srovnat nos. Prosím poraďte. Děkuji
Něco jiného je výkon estetický, hrazený klientem a něco jiného je zdravotní výkon, čili uvnitř řešení dýchacích cest. Jsou pracoviště, kde se tyto výkony provádí najednou, ale estetický výkon musíte hradit... Poptejte se na ORL pracovištích, kde spolupracují s plastickými chirurgy.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
vedoucí lékař Centra estetické plastické chirurgie DaTOM
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.