Bolest vpáčené bradavky

jirulka2
11. 1. 2014 · Poslední odpověď: 13. 1. 2014

Dobrý den je mi 57 let, vždy jsem měla velká prsa a jednu bradavku zapadlou. Poslední dobou mě bolí dolní část prsa pod bradavkou místo je horké. Je možné že by bradavka zarostla? Mamograf i sono prokázalo jen cysty. Musí se s tím něco dělat? Děkuji za odpověď

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

13. 1. 2014

Dobrý den.
Tento problém bych rozhodně nepodceňovala. Může se jednat o zánět spojený s určitým typem nádoru.
Doporučuji mamologickou poradnu tj. chirurg a řádné vyšetření mamografické a sonografické a určitě i s histologickou verifikací - biopsií tj. získání vzorku z oblasti která Vás obtěžuje. Bolest může mít i příčinu od páteře, ale začervenání a otok znamená zánět.

Odpověď. Musí se s problémem dělat to, že jej řádně někdo prošetří a pokud nebude nalezena příčina, až potom se můžete věnovat estetické chirurgii - vpáčené bradavce.

Pracuji v mimo jiné v Mamologické poradně ProMedica Prostějov a to je pro Vás příliš daleko.

Prostějov
Plastický chirurg, Estetický lékař ...
12. 1. 2014

Dobrý den

v případě kdy se již u ženy nepředpokládá kojen je korekce relativně jednoduchá,není potřeba brát ohled na mlékovody. Horkost a bolesti mohou být způsobeny zánětem, který se drží v kožní řase vpáčené bradavky.

S pozdravem

Kulhánek

4 adresy v Praha (kraj)
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Vpáčené bradavky
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 11. 2023
Vpáčené bradavky
18 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 6. 2013
Vpáčené bradavky
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 6. 2013
Vpáčené bradavky
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 7. 2013
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 7. 2009
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 5. 2007
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 14. 7. 2008
Zmenšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 25. 2. 2010
Gynekomastie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 2. 2017
Vpáčené bradavky
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 7. 2012

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře