Dobrý den, jsem 7 týdnů po augmentaci (320 ml pod sval, základ úplná nula). Pooperační průběh bez komplikací. Na kontrole 5 týdnů po operaci vše v pořádku, levé prso měkké, sestouplé. Pravé pevnější, ale také postupně měkne, celou dobu pevně na svém místě. Stále dodržuji pooperační klidový režim. Před necelým týdnem levé prso výrazněji sestouplo, je měkké a pocitově vnímám při každém pohybu "přelévání" implantátu, píchání uvnitř prsu. Prsa se nyní výrazně liší jak tvarově, tak velikostně. Chápu, že se ještě prsa postupně usazují a mění, ale není již na takovéhle výrazné změny v sedmém týdnu pozdě? Jsem objednaná na kontrolní sono, ale zajímal by mě názor dalších odborníků. Děkuji.
Dobrý den,
měla byste se dostavit ke kontrole k vašemu chirurgovi, k posouzení, jestli zde není serom nebo hematom, když se velikost prsu tak výrazně změnila.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.