Dobrý den, ráda bych vás poprosila o radu, názor. 19. 11. 2020 jsem podstoupila augmentaci kapkovitými implantáty Polytech 315 ml, které byly uloženy pod sval. Asymetrii jsem zpočátku nevěnovala pozornost z důvodu možného otoku atd. Nyní to však budou již 2 měsíce a asymetrie mě začíná dost trápit. Vidím rozdílnou pozici bradavek, asymetrii podprsni rýhy i tvar. Ráda bych vás tímto poprosila o radu, názor. U operátora jsem byla na kontrole jednou po třech týdnech, dále řekl, že již nemusím. Začínám být bezradná. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
z fotografie není asymetrie zcela patrná. V případě jakýchkoliv pochybností se doporučuji obrátit na svého operatéra a vše s ním zkonzultovat.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
asymetrie je jen nepatrná, pravděpodobně odpovídá i asymetrii, kterou jste měla i před operací. Pokud máte jakékoliv pochybnosti, měla byste se objednat ke kontrole ke svému chirurgovi, určitě má i foto před výkonem a vše s vámi rozebere.
Prsa vypadají dobře, jen je zde vidět napětí kůže, implantáty jsou docela velké, takže bude potřeba ještě masírovat, aby se kůže uvolnila.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastická chirurgie Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.