Dobrý den, jsem 3 týdny po augmentaci, řez pod prsy,a na jedné straně prsa, mám jizvy o dost červené a jakoby zapálené,také mě to prso bolí a tlačí na ten řez,jakoby táhne.Co dělat? Děkuji.
Dobrý den. Pokud máte po 3 týdnech tyto potíže doporučuji navštívít lékaře který vás operoval a poradit se s ním jak dál postupovat s léčbou.Zdraví mudr. Šulcová
Vážená slečno,
jste ještě ve stadiu chirurgického hojení. Tedy může jít o banalitu, součást jizvení, o běžnou reakci tkání. Ale pozor, také může jít o podstatně vážnější problém, případně jeho začátek. To nelze po internetu posoudit. Proto Vám doporučuji pro jistotu neodkládat návštěvu Vašeho operatéra, jistě je Vám k dispozici. Je lepší naštívit lékaře třeba zbytečně kvůli maličkosti, než něco vážného zanedbat.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

Co dělat? Snad nejlépe zajít na vyšetření ke svému operaterovi a nečekat na naše odpovědi. Operater ví nejlépe co by se mohlo stát. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den. Je-li lokální nález stranově výrazně rozdílný, je na místě vyšetření u operatéra. Jinak "červené" jizvy jsou běžné během určité fáze hojení. Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.