Cvičení po augmentaci

Uzivatel
5. 10. 2007 · Poslední odpověď: 6. 10. 2007

Dobrý den chtěla bych znát Váš nazor na cvičení po augmentaci. Jsem 7 týdnů po operaci a zkusila jsem jít cvičit, místo hopsání jsem pouze krokovala a věnovala jsem se spodní části těla a břichu. Raději jsem měla tři elastické podprsenky a vše je naprosto v pořádku žádná bolest. Myslíte, že mohu takto pokračovat a kdy bych mohla začít cvičit vše i co se týče skákání a běhu? Děkuji za odpověd

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,vypadá to,že je u Vás vše v pořádku.Našim klientkám po augmentaci povolujeme plnou zátěž 8-10 týdnů od zákroku.Včetně neomezeného sportování.S pozdravem odd.plast.chir.-Lékařský dům.

Praha
Estetická chirurgie

Milá Stanislavo,zdá se mi to ještě brzy na plnou zátež,budťe na sebe opatrná.Zdraví dr.vraspírová

Ústí nad Labem
Plastický chirurg

Dobrý den. Udělala jste maximum pro dobrý výsledek. Hopsání radím po 12 týdnech v prádlu elastickém, po další měsíci v obvyklém prádlu. Nashledanou, dr. Remeš

Chrudim
Plastický chirurg

Dobrý den, skákání doporučuji až po třech měsících od operace. Srdečně zdravím.

Hradec Králové
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 2. 2022
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 30. 1. 2013
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2023
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 7. 2014
Modelace prsou s augmentací
1 odpověď, nejnovější odpověď: 20. 6. 2025

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře