Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 2. 2020 · Aktualizováno: 30. 9. 2023

Anděl v bílém plášti - krásná prsa od MUDr. Šilhánkové

Stojí to za to
Průměrná cena: 68.000 Kč

O lékaři

Prostějov
Hodnocení:
Anděl v bílém plášti - krásná prsa od MUDr. Šilhánkové
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V roce 2018, jsem se konečně rozhodla pro zvětšení prsou. O Implantátech, operacích atd, toho bylo napsáno již hodne. Já na to půjdu trošku jinak, protože si myslím, ze Gia clinik si to zaslouží. Oslovila jsem cca 4 kliniky, nicméně po první konzultaci s paní doktorkou Šilhánkovou, jsem věděla, ze již nikdy nikam jinam nepůjdu. Paní doktorka je Andělem v bílém plášti. Komunikace byla úžasná, rychlá, vyčerpávající ze strany informací a úsměv paní doktorky, byl bonusem. Paní doktorka má i skvělou intuici pro výběr sestřiček a ostatních doktorů. Proto děvčata - ženy věřte, že na Gia clinik o Vás bude postaráno po všech směrech tím nejlepším možným způsobem. Po ročním kontrolním foceni, mi asistentka Hanička řekla, že mám pupeční kýlu ( praktická lékařka mě viděla za tu dobu dvakrát a nic ) a paní doktorka se postarala o konzultaci s následnou operaci s paní doktorkou Sommerovou. Ta si ovšem zaslouží jinou skvělou recenzi. Chtěla jsem tím ukázat úžasný lidský přístup, který se dnes již moc nepraktikuje a věřte mi, že pokud budu opět uvažovat o zákroku, jinam se nechystám. Ps : kozeny jsou úžasné a já je měla hned za vlastní. Měla jsem jít mnohem dřív :-)

4

Komentáře (4)

Ahojky, jakou máš velikost?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojko. 375ml full profil :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Péťo, moc díky za sdílení téhle super zkušenosti. Ohledně výběru velikosti a značky implantátu. Měla jsi od začátku jasno nebo jsi si nechala od paní doktorky poradit?
Měj se moc fajn
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojko Marci. Velikost jsem celkem srovnanou v sobě měla, ale výběr implantátů jsem více-méně nechala na paní doktorce. Chtěla jsem prsa co nejpřirozenější a to se povedlo. Na paní doktorce jsem nechala i rozhodnuti profilu a udelala jsem dobře.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou, augmentace, Miloš križko

Rozhodla jsem se z důvodu plochého hrudníku pro zvětšení prsou. Strašně jsem se bála operace, ale na doporučení jsem zvolila pana doktora Križka, který je velmi milý, všechno řekne upřímně tak jak je. Jeho milý a skvělý přístup mě příjemné překvapil,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.