Mohu se zeptat jsem zhruba měsíc a půl po zvětšení poprsi mohu už do plavek a prsa si opalit? Zákrok byl veden přes prsní dvorec jizvy mám už krásně zahojene a ještě jeden dotaz stále mě prsa pobolivaji až na jednom prsu při kraji stiplava bolest ale nic co se nedá vydržet dekuji
Jizvu si opravdu kryjte náplastí dlouho a použijte krém s vysokým faktorem.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Prosím, hodnoťte naše příspěvky
Dobrý den,
jizvu určitě ještě minimálně po dobu půl roku nevystavujte přímému slunci. tato kůže je momentálně vysoce citlivá, a tak by mohlo dojít k její pigmentaci. V takovém případě se poté již tohoto "defektu" nezbavíte. Doporučujeme tedy chránit jizvu faktorem alespoň UV 50.
V případě pobolívání prsou Vám takto od počítače nelze zcela jistě odpovědět. je potřeba však počítat s tím, že prsa jsou stále ještě relativně čerstvá a jejich usazení bude ještě nějakou dobu trvat. Pokud příznaky nevymizí, či by se bolest stupňovala, pak doporučuji navštívit operatéra. Vše s Vámi jistě velmi rád zkonzultuje a zodpoví Vám na vaše dotazy.
Příjemný den,
MUDr. Martin Molitor, PhD. - primář plastické chirurgie, Klinika YES VISAGE

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.