Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2014 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

operace víček - bezbolestný zákrok a skvělé výsledky

Stojí to za to
Průměrná cena: 8.500 Kč

O lékaři

Havířov
Hodnocení:
operace víček - bezbolestný zákrok a skvělé výsledky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Začala jsem s vyhledávanim informaci ohledne blepharoplastiky na internetu a rozhodla jsem se tento zakrok podstoupit v Cesku, jelikoz cena je mnohem levnejsi nez u nas v Recku. Klinik jsem mela jiz pripravenych nekolik ale pak jsem cetla i recenze coz neni moc dobre, jelikoz jsem si operaci zamitla, prekonal me strach a to byl konec me blepharoplastiky!!! Na to jsem odjela do Ceska s mym konecnym zapornym rozhodnutim. Ale behem me navstevy, jsem se potkala s mou pritelkyni, vypadala tak skvele, uplne omladla!....Operace vicek, kde, kdo??? Mudr. Martin Paciorek! Mmm a ja na to: to jsi mela stesti a zavidim ti, ale ja do toho nejdu, obavy a starch mi to nedovoli!!! Mezi tim jsem o panu doktorovi slysela jeste jednou kdyz jsem byla na masazi a za tyden na to ma spoluzacka, kterou jsem nevidela 10 let velmi sikovna a samozrejme taky vicka!!! A neuveritelne opet..Mudr Martin Paciorek takze shoda okolnosti? A zacalo mi to opet vrtat hlavou! Vysledky jsem videla i na vlastni oci a vsechny me privedly ke stejnemu prijmeni - Mudr. Martin Paciorek! A je rozhodnuto!!!:) 17/03/2014 konzultace, prijemny, pratelsky, sympaticky mlady muz. Po chvilce si ziska vasi plnou duveru!!!, Strach zmizel a lehce se oddate do techto rukou! 19/03/2014 operace, na sale se strach samozřejmě dostavil, ale pan doktor se snažil situaci odlehčit, vždy předem řekl, co bude dělat, jak bude vše probíhat. Behem operace jsem necitila zadnou bolest, celou dobu si povídal se sestrickou a ja doopravdy skoro usnula, ja ktera jsem malem strachy umrela.:) Takze zcela bezbolestny zakrok a skvělé pooperační výsledky, zadna bolest a zadne modriny! Jsem po operaci 16 dnu a uz vidim tu zmenu!..:) Ale i ja jsem hodny pacient, posloucham na slovo, dokonce 16 dnu nekourim! Pane doktore mooooc vam dekuji! Uz vim ze to nebyla shoda okolnosti, ale vysledek vasich rukou. Pane doktore preji vam moc zdravi a hlavne vasim rukam!!! Nesmim zapomenout na sestricky, dobry vyber, velmi sikovne jsou to andilci. A na zaver k tem recenzim, zalezi u koho podstoupite operaci….tam je treba si davat velky pozor!!!

2

Komentáře (2)

Dobrý den, Marcelo. Jak se cítíte nyní po více než 3 letech od operace? Je výsledek stále takový jako po operaci? Mohla byste vložit foto? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Jano...Za 4 mesice uz to budou 4 roky!!!<br />
U tohoto zákroku je velmi podstatný věk, jelikoz v mem věku pokozka rychle stárne ( 63 let ), ale přesto jsem s výsledkem velmi spokojena! U mladších bude tento zákrok daleko trvanlivejsi! :) Pan doktor Paciorek ma zlaté ruce!!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.