Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 5. 2014 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Vyplnění nosoretních vrásek

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Vyplnění nosoretních vrásek
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
    1. jsem podstoupila u paní doktorky Vojtíškové vyplnění nosoretních vrásek dermálními výplněmi - bylo to má první zkušenost s takovýmto zákrokem a jsem nadmíru spokojená. Paní doktorka jedná velmi flexibilně, bydlím mimo Prahu, takže bylo pro mě důležité, že mi nabídla rychle termín, který mi vyhovoval. Přátelský přístup lékařky a kvalitní znecitlivení způsobily, že celý zákrok připomínal běžné kosmetické ošetření a proběhl velmi rychle. Nyní po třech dnech mám jen miniaturní modřiny a výsledek je přesně takový, v jaký jsem doufala. Jsem velmi spokojená, paní doktorku doporučuji.
0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Chodím do Asklepionu již 14 let

Chodím do Asklepionu již 14 let. Na maličkosti , poslední 2 roky na malé¨výplně. Byla jsem vemi spokojena , protože tam pracovala nejlepší dermatoložka z celé ČR - Katarína Třísková. K jinému bych na výplň nešla,ale u ní bylo vše perfektní....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.