35 16

MUDr. Milena Vojtíšková

Transparentní lékař

Informuje všechny své pacienty o tom, že mají možnost ho ohodnotit a akceptuje zkušenosti svých pacientů

(4.8) 100 % doporučuje
Ohodnotit
Zborovská 56, Praha, Praha (kraj)
Zobrazit mapu
Obvykle odpoví do 5 hodin
Zobrazit telefonní číslo
MUDr. Milena Vojtíšková
(4.8) 100 % doporučuje

Recenze (25)

4.8
průměrné hodnocení
100 % doporučuje
Napsat recenzi
K paní doktorce Vojtíškové jsem poprvé zavítala loňský rok v létě. Po všech možných návštěvách a konzultacích na jiných klinikách jsem raději neměla velká očekávání. Tím spíš, když například mikrojehličkování bylo 2,5x cenově nižší než u konkurence. Ovšem hned po první návštěvě jsem z paní doktorky měla úžasný pocit a byla jsem přesvědčená, že jsem opravdu v dobrých rukou a paní doktorka je člověk na svém místě. Úžasný lidský, milý a profesionální přístup. Přesně Vám řekne a vysvětlí plán procedur a doporučí pro Vás to nejlepší. Od té doby již navštěvuji pouze paní doktorku a ani mě nenapadne se někdy svěřit do jiných rukou, protože tady jsem v těch nejlepších. S dokonalým výsledkem a za skvělé ceny. Rozhodně doporučuji!
Pani doktorka Vojtíškova je velice mila, uz na konzultaci vse krasne vysvětlí, prohledne si pleť, řekne co a jak doporučuje, jak zakrok bude probihat, na co se ma clovek pripravit a co ocekavat. Plánování samotného zákroku probehlo rychle, pani doktorka doporucila provest zakrok pred vikendem, kdy muze clovek zustat doma, za cez ji velice dekuji. Pri samotnem zakroku jsem necítila opravdu nic, pani doktorka je velice pecliva. Vsechny nasledujici zakroky mikrojehlickovani probehly bez problemu tez. Mam za sebou celkem tri sezeni a nadale budu pokracovat u pani doktorky.
S odstranění vrásek kolem úst kyselinou hyaluronovou u paní doktorky Vojtíškové jsem moc spokojená. Paní doktorka byla velmi milá, atmosféra během ošetření příjemná, vše proběhlo v pořádku, bezbolestně a výsledek splnil moje očekávání. Děkuji.
Botox u doktorky Vojtíškové
Požádejte: MUDr. Milena Vojtíšková o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Skutečné příběhy (13)

Výsledek po aplikaci výplní lepší, než jsem čekala
Kyselina hyaluronová

Chtěla bych touto cestou poděkovat za velmi příjemný přístup MUDr. Mileny Vojtíškové. Jako asi každý jsem se ošetření bála, nevěděla jsem, co mě čeká a zda výsledek bude ten, co očekávám. Vždyť internet...

číst dál
Skvělý výsledek - botulotoxin, mikrojehličkování
Botulotoxin

U žádného lékaře jsem s výsledkem nebyla více spokojená. Paní doktorka je velmi milá a šikovná, vše vysvětlí a poradí a je vidět, že své práci opravdu rozumí a dělá jí ráda. Také jsem u paní doktorky podstoupila...

číst dál

Obrázky (35)


Videa (16)

Požádejte: MUDr. Milena Vojtíšková o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!

Zodpovězené dotazy (103)

Bílá krupička - tuková ložiska po výplni rtů
Odpověď odborníka · 12. 7. 2020

Dobrý den, ano, mělo by to zmizet. Ta krupička jsou pravděpodobně slizniční žlázky, které tím, že se do rtu píchalo, se podráždily a "vystoupily". Ret ledujte, sliznice se uklidní a žlázky zase "zalezou". Naše klienty n... číst dál

Jaký postup u koutů a nosoretní rýhy.?
Odpověď odborníka · 1. 7. 2020

Dobrý den, kvalitní originální výplň na bázi kyseliny hyaluronové vám vydrží v průměru rok, někomu i déle. Touto výplní redukujeme jak nosoretní rýhu, tak podpichujeme padající koutky - tento zákrok lze kombinovat jak ... číst dál

Jak se zbavit zafixované vrásky mezi obočím
Odpověď odborníka · 30. 3. 2020

Dobrý den, obecně platí, že vrásky se mají řešit až když vznikají. U někoho je to po třicítce, u někoho až po čtyřicítce a u někoho již po dvacátém roku věku, s tím nic nenaděláme. Každý máme jinou genetiku, jiné postav... číst dál

Povislá tvář po zhubnutí
Odpověď odborníka · 17. 3. 2020

Dobrý den, skoro se vším lze něco dělat. Předpokládám, že zhubnutí bylo chtěné, dále je důležité, jak moc jste motivovaná si novou váhu udržet. Přiložená fotografie není úplně ideální, asi vám tady všichni napíšeme, že ... číst dál

Výplně vrásek při rosacee
Odpověď odborníka · 9. 3. 2020

Dobrý den, asi vás nepřekvapí, že vám všichni budeme psát, že vás chceme vidět...záleží totiž na stavu vaší pleti a vašem očekávání. Lehká rosacea není kontraindikací k zákrokům, která požadujete.Důležité bude jejich po... číst dál

Tepelné poškození DNA u laserů a radiofrekvencí
Odpověď odborníka · 4. 3. 2020

Dobrý den, ano i toto je správně. Jiná teplota je na povrchu kůže a jiná uvnitř. Pokud kůži zahřejeme na povrchu na 42 st, uvnitř může být teplota uvedená v obrázku. Co se týče té teploty uvnitř: K nastartování remode... číst dál


Články (2)

Požádejte: MUDr. Milena Vojtíšková o bližší informace ohledně zákroku
a odstartujte svoji velkou změnu!
MUDr. Milena Vojtíšková
(4.8) 25 recenze
- Ohodnotit