Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 5. 2014 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Šikovné ruce změnily moje prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 63.000 Kč

O lékaři

MUDr. Tomáš Kupka
Karlovy Vary
Hodnocení:
Šikovné ruce změnily moje prsa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ještě předtím než se s vámi podělím o mou zkušenost,tak bych v první řadě chtěla moooc poděkovat celému týmu který si mě vzal 19.5.2014 v Ústavu estetické medicíny v Karlových Varech-pod svi šikovný ručičky a udělali mi to o čem sem snila roky.Jmenovitě MUDr.Tomáš Kupka,,PRIM. MUDr.Dušan Záruba,MUDr.Vladimíra Šťastná(anesteziolog) a samozřejmě veliké DĚKUJI patří také sestřičkám :-)

Na kliniku Ústav estetické medicíny v Karlových Varech sem se rozhodla jit proto ,že jsem nebyla spokojená se svíma prsama.Jelikož sem odkojila 2 děti tak asi víte jaká prsa mi asi zůstali :-)já jim říkala věšáky.v první řadě jsem byla na schuzce u pana MUDr.Tomáše Kupky který mi do podrobna řekl jak ten zákrok probíha jaká velikost by mi šla k mé postavě a tak dál.Po té zchůsce sem se rozhodla na 100 %.

Jsem týden po zákroku a a cítím se skvěle,už se nemusím stydět si sundat před partnerem podprsenku:-):-) dostala jsem implantáty 315 ml.a podprsenka se mi navýšila ze 75 B na 75 E. Ženy které toto čtete a rozhodujete se ,tak neváhejte a jděte do toho.já jsem strašne ráda že jsem na tuto kliniku narazila.konečně je ze mě ŽENA.:-)

ještě jednou všem veliké DĚKUJI :-)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.