Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 8. 2014 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Operace břicha a modelace prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 72.000 Kč

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
Operace břicha a modelace prsou
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byla jsem u pana doktora Kulhánka v Radotíně už dvakrát. Perfektní, příjemný milý člověk, šikovný, vstřícný.  Se zákroky jsem byla moc spokojená. Perfektní práce. I pan doktor Kroupa anesteziolag byl moc fajn a sestřičky jakbysmet. Zvažuji i další zákrok a nedovedu si představit jinde, než v Radotíně!!!

2

Komentáře (2)

Dobrý den, děkuji vám za zkušenost. Jak dlouho jste o abdominoplastice přemýšlela, než jste šla na konzultaci do Radotína? Jak jste zvládala první dny po operaci a nemožnost nějakou dobu po operaci sedět? Na kterém zákroku jste byla u pana doktora Kulhánka před abdominoplastikou a o jaký další zákrok zvažujete? Děkuji, Alžběta
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Bříško bylo celkem v pohodě, nějaký den jsem polehávala ale přiznám se i jsem seděla. Po operaci je první den nic moc, ale dá se to, pak už je to dobrý. Předtím jsem byla na prsou. To bylo obdobné, první den nic moc, ale po týdnu už jsem seděla v kanceláři :-). Zvažuji ještě stehna, ale uvidím...Ničeho se nebojte, jsou horší bolesti v životě ;-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika: shodila jsem kila navíc
Chci se objednat na abdominoplastiku už dlouho, jen jsem potřebovala shodit nějaká kila navíc a také se rozhoduju mezi lékaři, který by byl blízko, levný a k tomu ještě kvalitní profesionál . A to se hledá těžko.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.