Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 9. 2014 · Aktualizováno: 10. 10. 2023
Stojí to za to
Průměrná cena: 80.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Jsem nadšená
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem velmi nadšená s prací a přístupem paní MUDr. Musilová, která mi vrátila v mých 50,ti letech mladistvý výraz obličeje. Paní doktorka bez váhání naprosto přesně odhadne co obličeji chybí a jak jej radikálně vylepšit. Dodala mi obrovskou chuť do dalšího vylepšování na této klinice.

8

Komentářů (8)

Jenže to vám paní vydrží max 1/2 roku no, možná o 2 měs déle. Uvažovala bych na vašem místě raděj pomalu o plastické chirurgii nebo se za chvíli nedoplatíte:((
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji za Vaši reakci, ale myslím, že zatím jiné úpravy nepotřebuji a mám velmi dobrou zkušenost, že některé výplně vydrží i déle a když porovnám s investicí do spousty drahých krémů, tak výsledek je neporovnatelný ..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Je to pravda na zázračné krémy taky nevěřím.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ještě bych se chtěla zeptat jaké máte výplně ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Výplně princess a další na bázi kyseliny hyaluronové. Jedná se o výplně tváří, výplně rtů, botox do čela. Jako další oživení pleti jsem zvolila mezoterapii v celém obličeji jako podporu hydratace. Nemohla jsem se vyhnout operaci horních a dolních očních víček, která mi začala ochabovat a vytvářela kožní řasu. Nemohla jsem nalíčit oči, jak jsem potřebovala a teď jsem vǎzně nadmíru spokojená. Oči úźasně prokoukly a navíc mi byly odstraněny i tukové váčky pod očima.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Musím podotknout, že jsem vážně utrácela spoustu peněz za stále dražší krémy a výsledný efekt nebyl nijak radikálni. Po těchto úpravách už neinvestuji do krémů, které slibují omlazení pleti a efekt se nedostaví. Lepší je určitě ušetřit na regenerační kosmetice a dopřát si výplně. Vždyť je tady plastická chirurgie proto, abychom my ženy byly spokojené a krásnější:-).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Výplně Princes ? Já jsem teď měla výplně na podkladě kys.hyaluronové Volume a někdo v diskuzi doporučoval výplně Crystal..Dobré je údajně taky Radiesse tuším na nosoretky prý vydrží dva roky, nevím jestli je taky na tváře..Jenže každý lékař má své olíbené prostředky a ty pak doporučuje svým pacientům.<br />
Operaci očních víček mám taky skutečně oči prokouknou a zvětšování rtů úplně miluji.Věřím,podle vašeho popisu vylepšování jste určitě teď moc hezká:) rty udělají hodně. Jeden čas jsem uvažovala zvětšit si rty plast.chirurgií nebo implantátem.Právě teď jsem koukla,že bych potřebovala část horního rtu si vyzase vylepšit..Ale ten botox mi skutečně vydrží jen 3 měsíce.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Celková cena zahrnuje 4 návštěvy a jedná se o první zkušenost. Moje první návštěva byla v dubnu 2014. Po první návštěvě jsem se rozhodla pro další zákroky včetně operace očních víček. Všechny zákroky dopadly u MuDr. Musilové víc než úžasně a jsem moc vděčná, že jsem se dostala do jejich rukou. Další pokračování mého příběhu napíšu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Odstranění vrásek okolo úst

Paní doktorka Větěchová je úžasná milá dáma a profesionálka ve svém oboru. Je vidět, že se estetice věnuje dlouhou dobu. Děkuji za její odborné rady a aplikaci.Velice oceňuji její osobní přístup, příjemné prostředí. Určitě přijdu opět. Je prima,...

Číst dál
Pleť výrazně omládla

Jsem nesmírně spokojená. Po výplních kyselinou hyaluronovou byl efekt okamžitě viditelný, pleť výrazně omládla, zvýraznily se lícní kosti a zmenšily se nosoretní rýhy. U nití trvala 14 dní mírná oteklost a deformace v obličeji. Není to ale nic,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.