Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 8. 2021 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Augmentace prsou 375 ml krásná přirozená prsa

Stojí to za to
Průměrná cena: 74.000 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Včera jsem byla 10. den po operaci. Ta proběhla 12.8.A po kontrole v minulém týdnu kdy paní doktorka Šatánková řekla ,že 10.den mohu sundat kompresní podprsenku, osprchovat.. Jsem viděla tu nádheru i ve stoje :-D Protože poprvé jsem je viděla hned při převazu 2.den po operaci, ale v leže :-D.

A ač jsem slýchala, že mám prsa hezká.. někdy byla . A někdy mi přišla povislejší a placatá. :-DDD Na tom jsme se shodly s paní doktorkou, že se to u mě odvíjí a mění dle ovulace .

Včera jsem je tedy mohla naživo zkouknout i ve stoje :-D a prostě budu se opakovat. Jsou FAMOZNI! :-) I přítel řekl :Že jsou krásný a přirozený. Že klobouk dolů a paní doktorka, že odvedla krásnou práci.

Musím říct, že mě to ani nijak výrazně nebolelo.3. den jsem již venčila své dva pejsky .7. po operaci jsem byla schopná pomalu, opatrně, aby se nepohnul implantát vytřít mopem a uvařit jídlo a upéct koláč :-)

Včera jsem jsem si jela koupit prádlo, aby až za 2 měsíce odložím kompresní podprsenku jsem měla co obléct .Nebot jsem vyřadila 2 šuplíky prádla od Calvin Klein :-D nic mi nebude :-D A místo vycpaných push up podprsenek jsem objevila luxusní obchod s krásným prádlem, na kterém ted evidentně budu ujíždět .Posílám Vám fotku ,kdy jsem na chvilku oblékla novou podprsenku ,-) at máte práci paní doktrorky... Než jsem zpátky oblékla kompresní. Krásný den, pozdravujte paní doktorku Šatánkovou, sestřičky a zdravím Vás i na recepci .Pro ty co váhají jako já několik let. Jděte do toho a nebojte se.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, smím vědět na kolik Vás celý zákrok vyšel? Děkuji, Simona L.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,nejdříve 10.000 kč záloha na předoperační vyšetření a rezervace termínu a následně v den operace doplatek 64.000 kč.O prsou jsem uvažovala již před cca 17 lety ..ale neměla jsem peníze.Poté jsem to neřešila a říkala si je to rozmar,jsou v pohodě.A ted jsem opravdu nadšená,že jsem se rozhoupala.Nechápu jak jsem bez nich mohla žít.Jsou famozní a vypadají přirozeně i když jsem bez prádla.Prostě pecka! :-) Lenka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentaci prsou před 2 lety

Augmentaci prsou jsem podstoupila u pana doktora Kmenta pred 2 lety, vybrala jsem si lekare na doporuceni a za sebe musim rict, ze lepsiho jsem nemohla mit. MUDr. Libor Kment je absolutni profesional, perfektni pristupem, i odvedenou praci....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.