Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

2. 7. 2015 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Zeštíhlení pasu o 6cm, MUDr. Větěchová

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Dagmar Větěchová
Frýdek-Místek
Hodnocení:
Zeštíhlení pasu o 6cm, MUDr. Větěchová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorka je profesionál, vše ochotně vysvětlila, prostředí je příjemné. Již po třech ošetřeních mám 4 kila dole a víc jak 6 cm v pase. Hlídám si pitný režim, přidala jsem více zeleniny a prodloužila procházky. Pas se mi pomocí vanquishe krásně zformoval, velká spokojenost, doporučuji!

2

Komentáře (2)

Dobrý den, <br />
<br />
ty brďo - to je skvělé. V jakých časových rozestupech ošetření podstupujete? Kolik jich budete mít celkem a proč jste si vybrala vanquish?<br />
<br />
Moc díky, M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Budu mít ještě poslední, čtvrté, s odstupem 14 dní. Vybrala jsem si vanquish, protože jsem potřebovala zúžit pas, ne na kg zhubnout, kalhoty mě vždy buď tlačily v pase nebo jsem musela sáhnout po větší velikosti. Na začátku jsem měla 69 kg při 173 cm výšce, teď mám necelých 65 a musím říct, že jsem už teď moc spokojená, pokud to půjde na 63 kg, tak už se to budu snažit jen udržovat. Vanquish mi pomohl tam, kde mé síly už nestačily. Spolu s dodržováním pitného režimu, zařazením většího podílu zeleniny a protažením procházek to prostě najednou šlo. A musím říct, že rozhodně pravidelně nesportuju, mám dvě malé děti, které mi berou čas i energii, takže žádný fitness nebo podobně, to bych dlouhodobě nezvládla. Držím palečky, ať Vám to jde taky!!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
SlimLipo břicha - odhoďte zbytečný strach
Liposukci jsem dlouho odkládala protože jsem měla strach. Teď když už mám zákrok za sebou vím, že to bylo zbytečné. Pan doktor a sestřičky byli velmi srdeční a příjemní. Na klinice se mi líbilo a jsem s výsledkem už teď spokojená.
Muž, laserová liposukce
Jsem strašně rád , že jsem podstoupil zákrok ve vaší klinice . vše se naplánovalo podle mých představ. chováni lékařu bylo suprové, jsem šťastný díky vám. doporučuji lidem Vás protože jste skvěl ve všech ohledech

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.