Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 1. 2016 · Aktualizováno: 2. 9. 2023

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat

Stojí to za to
Průměrná cena: 49.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj), Ústecký kraj...
Hodnocení:
Chtěla bych touto cestou moc poděkovat
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych touto cestou moc poděkovat panu dr.Horynovi.Dlouho jsem se rozhodovala, zda jít na tak velký zákrok,měla jsem strach z bolesti,nebo komplikaci po operaci.Musím ale napsat pro ženy, které to teprve čeká, že se nemusí bát.Jsem dva měsíce po zákroku a bolesti jsem neměla žádné,nejvíce nepřijemné bylo jen to spaní na zádech a nepohodlí v břišním páse.Ale to je to nejmenší a hlavně je to na chvilku.Ten výsledek je parádní,břicho mám jak ve dvaceti a jizva je tenká a dost nízko,aby se skovala v plavkách.Pan doktor mě zbavil dlouholétého komplexu,tak pokud se ještě rozhodujete ke komu jít,být krásná a cítit se sebevědomě, tak určitě se vložte,do zlatých rukou doktora Horyny :-)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika po 4 dětech ve 40 letech

..rozhodování netrvalo dlouho. Pohled do zrcadla mě přesvědčil, že už je opravdu čas s mým "bříškem" něco dělat. Pravda, cvičení mě moc nebere a běžná výmluva - není čas, takže rychlá volba byla operace. Na stránky Medicomu jsem vplula náhodou,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.