Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 12. 2016 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Tři operace dlaně a mohu zase sportovat

Stojí to za to

O lékaři

Prim. MUDr. Blanka Vozárová
2 adresy v Zlínský kraj
Hodnocení:
Tři operace dlaně a mohu zase sportovat
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Po dvou operacích dlaně ve Frýdecké memocnici,kdy došlo k sydromu odvápnění a po následné bolestivé každodenní rehabilitaci,trvalo skoro jeden rok ,kdy jsem se dostal do normálního stavu.Dle lékařů se to stává.Měl jsem asi dva krát smůlu. Jelikož byla nezbytná třetí operace dlaně obrátil jsem se na paní primářku Vozárovou a po konzultaci,jsem se rozhodl pro operaci.Zákrok proběhl nad mé očekávání a již po mesíci jsem mohl jezdit na kole,plavat a dokonce na běžky a to jen domácí rehabilitací.Děkuji paní primářce za její výkon a následnou péči. Pavel M.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Operace po úrazu ruky dítěte

Rádi bychom tímto poděkovali celému týmu lékařů, sestřiček a sanitárek oddělení Dětské plastické chirurgie a JIP, především paní doktorce Dvořákové, staniční sestřičce Ivaně xxx *(jméno bylo smazáno z důvodu ochrany os. údajů, děkujeme za...

Číst dál
Poděkování
Zlaté ruce pana prof.Veselého napravily to,co zanedbali lékaři nemocnice.Jeho zásluhou bude moje pravá ruka brzy zcela funkční a nebude jevit známky předchozího úrazu. Pane profesore,děkuji. Pavla K.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.