Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 3. 2019 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Operace horních víček - přístrojem Plexr

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na zákroku jsem byla 8. 2. v Praze. Nebyla jsem odlíčená a tak to zůstalo několik dní. Pan doktor je milý, sestřička tam nebyla. Zákrok samotný trval cca 15 min, dalo se to vydržet. Potom jsem měla opuchlá nejen horní víčka, ale i spodní víčka i tvář. Na víčkách jsem měla černé strupy, které tvořily silnou krustu, nemohla jsem několik dní otevřít zcela oči.. Po 14 dnech se odlouply poslední zbytečky stroupků. Dnes je to 25 dní, mám stále mírně opuchlá víčka růžové barvy, ještě  mě občas  pálí oči. .. Víčka ošetřuji gelem Cicaplast, natírám BB krémem, přikládám čajové sáčky na otoky. Přes tyto potíže vidím, že kůže na víčkách je hladká, zmizely i jizvy po předešlé plastické operaci víček, tak mi nezbývá než doufat, že barva se vrátí k normálu a hlavně že se dočkám kladného výsledku. Poslední fotka je  přesně po 3 týdnech od zákroku.

7

Komentářů (7)

Dobrý den, mohu se zeptat, u jakého lékaře jste byla? Nahoře v úvodu vidím pracoviště Jamarti K.Vary, ale v textu píšete Praha, hledám někoho v Praze, díky moc , M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, pan doktor ordinuje v pátek v Praze na klinice Budějovická.<br />
Zdravím
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, <br />
od kdy jste se mohla zase líčit a vyjít ven mezi lidi:), za jak dlouho ten největsi strup odpadl a šel třeba zamake-upovat?? At vím, jak dlouhou si vzit na toto dovolenou kdy nebudu moct vystrčit ani nos z domu...Jinak slyšela jsem, že to zesvětlá-vybledne ta barva až za cca 2měsíce...ted jste 3 tydny, tak to bude teda vypadat určitě moc dobře, už ted ty víčka máte hezké, bohužel nemáme srovnání s foto před zákrokem...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, "mezi lidi" jsem vyrazila na chvilku 9. den, ale včera, tj 4 týdny po zákroku jsem ještě měla mírně oteklá víčka a narůžověla ( i když pokrytá BB krémem) a cítila jsem, že moje oči vypadají menší..Jinak opravdu kůže na víčkách je jako nová . Ta krusta černá tvrdá, která byla na víčkách cca 1 týden se podle mě opravdu ani zamake-upovat nedá. Určitě dám ještě fotku až budu úplně O.K. Zdravím :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Včera 3 měsíce po zákroku mám stále velice slabě růžová víčka.. Celkově jsem spokojená, ale nečekala jsem takto dlouhé a stresující hojení :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobrý den,hojivost má každý jinou,ovšem u vás mi přijde tato metoda taková dost drsná,snad invazivnější než skalpelem...přeci jen to asi funguje na bázi jakéhosi spálení tkáně..?....kdož sem dával fotky po plexru,neměl to tak šílený,ale ta krusta asi se tvoří prostě tak jako tak,patří to k tomu zákroku..ted když to vidím,přijde mi čistý řez jako lepší řešení..ale každý to má jinak opravdu,našli se i tací kdož po řezu se hojili velmi dlouho a měli to rozbombardovaný také...takže těžko říct co je pro koho lepší.......O.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mohu se zeptat čím jste stroupky mazala a za jak dlouho se vám vylouply? Zítra jdu na dolní víčka. Moc děkuji. Jak dlouho je kůže odlišná?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plexr ošetření horních víček

V lednu 2023 jsem podstoupila ošetření horních víček Plexrem. Neinvazivní metoda úprava povislých horních víček. Bezbolestný zákrok, dva dny otok očí. Jemné stroupky, které se postupně vyloupaly do 14 dní. Po měsíci jsou víčka o něco vypnutější....

Číst dál
Korekce horních očních víček Plexrem

Podstoupila jsem u MUDr. Jurkové ambulantní zákrok korekce povislých horních očních víček přístrojem Plexr. Zákrok byl bezbolestný. První 3 dny přetrvával menší otok očního okolí. Dnes jsem 6. den po zákroku a většina stroupků již opadala. Redukce...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.