Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2016 · Aktualizováno: 13. 9. 2023

S vysledkom som nadmieru spokojna

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
S vysledkom som nadmieru spokojna
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pan Doktor Pachman je vyborny v tom, co robi a navyse ma aj charizmu a zmysel pre humor:) Mala som skutocne narocnu operaciu prs, a nedufala som, ze to dopadne tak skvele. S vysledkom som nadmieru spokojna. Samozrejme aj s pristupom pana doktora, vdaka ktoremu mam opat sebavedomie:) doporucujem ho urcite vsetkym, ktori sa rozhoduju medzi nim a inym lekarom.

3

Komentáře (3)

Dobrý den, děkuji za Vaší milou zkušenost, můžu se zeptat v čem byla Vaše operace komplikovaná? Co jste tam měla za problém? Děkuji Lucka
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den Lucka,<br />
<br />
predtym som nosila inplantaty uz 8 rokov, tie vsak boli aplikovane len pod zlazu, nie pod prsny sval. Navyse po kojeni stratili svoj povodny tvar a prsia mi ovisli, implantaty boli velmi zdeformovane a bradavky som mala tiez nizzsie. Takze som absolvovala vymenu implantatov s modelaciou. Pan doktor Pachman sa s tym bsetkym vsak dokonale popasoval a vysledok je perfektny.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji za dovysvětlení a nevložila byste anonymně fotku? Mě by hrozně zajímalo, kdybyste měla fotku jak vypadaly prsa po prvních implantátech, potom po těch osmi letech a nyní po výměně. Z fotky Vás nikdo nepozná, takže o anonymitu se bát nemusíte a určitě by to bylo moc zajímavé pro ostatní ženy, protože většina fotek je vždy před implantátem a po implantátu...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.