Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 4. 2016 · Aktualizováno: 20. 9. 2023

Chtěla bych poděkovat dr. Petru Pachmanovi

Stojí to za to
Průměrná cena: 10.990 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Chtěla bych poděkovat dr. Petru Pachmanovi
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych touto cestou poděkovat panu doktorovi Petru Pachmanovi za skvělé provedení operace horních víček. Operaci jsem podstoupila po konzultaci, ve které mi pan doktor vše vysvětlil. Na kliniku jsem se k němu totiž objednala původně s úplně jinou představou zákroku, který jsem si myslela, že by mi omladil obličej a rozjasnil moji tvář :-) Doporučil mi výplň nosoretních rýh, botulotoxin kolem očí a na čele, a potom provedení operace horních víček. Celkový výsledek je skvělý, velmi efektní, jsem moc spokojená a cítím se skvěle. Po operaci víček mám ještě malé jizvičky, ty se mi postupně pěkně hojí, otoky jsem měla minimální, 12tý den po operaci ustoupily. Stačilo trošku ledování ze začátku po provedení operace, potom také prokapávání očními kapkami a promazávání oční mastičkou. Slečny na recepci a sestřičky vždy usměvavé, velmi fajn. Přesvědčila jsem se, že pan doktor Pachman je příjemný, šikovný, lidský, vtipný a profesionál na svém místě, snaží se u pacienta o přirozený výsledek. Na základě své zkušenosti mohu operaci i provedené zákroky u dr. Pachmana jen doporučit.

1

Komentář (1)

Hezký den, můžu se zeptat, s jakou představou jste na kliniku původně šla? Už jsem to slyšela od více žen, že původně pomýšlely na lifting, aby obličej nepůsobil unaveně a nakonec podstoupily místo toho operaci očních víček a k omlazení a rozzáření obličeje to bylo přesně ono! :) S výplněmi a botulotox. do vrásek to byla vaše první zkušenost? Je cítit, když se to aplikuje? Nevím, jestlí já se svým strachem z injekcí bych to dala. :D Nechcete, až budou jizvičky úplně vyhojené, sem dát i fotografie před a po výkonu?Pro inspiraci nám ostatním.. :-) Děkuji a krásné dny! Naďa
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.