Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 6. 2016 · Aktualizováno: 11. 9. 2023

Asymmetrical shape

Nestojí to za to
Průměrná cena: 1.100 Kč

O lékaři

MUDr. Tomáš Kempný Ph.D.
2 adresy v Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Before the surgery. I tried to ask him about a prices from different emails, so I get different price each time. but I continue with him since he was the only free surgeon during my vacation period. First of all he force me to make an operation in general anesthesia for better results and less of side effect (of course that is not true but just to gain more money).he change the prices several time each time I asked him. After the surgery he promise to hospitalize me for one night in the his center, instead he put me in the basement, in a dark room like prison. The results after all of that were so bad with so different and asymmetric shape of the ears. but that wasn't concern me so much since I was worried after I noticed that one of my ears is so inflamed with pus., I told him but he doesn't care, after that I went to the hospital and made an analysis and they found bacteria in the ears wound. the results of that I get a open wound with a big scare after that.-----------------------------------------------------------------------------------------Před operací. Snažil jsem se ho zeptat na cenách z různých e-mailů, takže mám jinou cenu pokaždé. ale budu pokračovat s ním, protože on byl jediný volný chirurg během mého období prázdnin. Za prvé, že nutí mě provést operaci v celkové anestezii pro lepší výsledky a méně vedlejších účinků (samozřejmě, že není pravda, ale jen proto, aby získali více peněz) .he změnit ceny několika časových pokaždé, když jsem se ho zeptal o Po zákroku se slíbit, že mě hospitalizovat na jednu noc v jeho středu, místo toho mě ve sklepě, v tmavé místnosti jako vězení. Výsledky po všem, které byly tak špatné, s tak odlišným a asymetrickým tvarem uší. ale že se netýkají mě tolik, protože jsem se bál, když jsem si všiml, že jeden z mých uší je tak zanícená s hnisem., řekl jsem mu, ale on se nestará, po které jsem šel do nemocnice a provedla analýzu a našli bakterie v ráně uši. Výsledky, které jsem si otevřenou ránu s velkým zděšení po tom.

2

Komentáře (2)

asymmetrical shape
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
I would like to add that he just do what he know and want and doesn't study the case or the situation.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plastika uší - konec komplexů

Chtěl jsem zašít uši, komplexy, šikana v dětství, na to jaky jsem stresař, a byl jsem hodně nervozní, a to celkem dost, tak díky anesteziologa a pana doktora Tomáše Kempného, a celého týmu kolem, jsem to zvládl. A to je pro mě hlavní, uši vypadají...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.