Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

24. 6. 2016 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Aplikace botulotoxinu (dr. Kunčíková)

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Diana Kunčíková
2 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
Aplikace botulotoxinu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Paní doktorka Kunčíková je skvělý profesionál, velice dobře poradí, vše podrobně vysvětlí, zvolí nešetrnější variantu. Zákrok proběhl bez čekání, bez problémů, rychle, naprosto bezbolestně a bez viditelných stop, takže se lze normálně zapojit do běžného života. Kdo váhá, vřele doporučuji. Mimo to jste v krásném novém prostředí, veškerý personál je milý a vstřícný.

5

Komentářů (5)

Marci, mohu se zeptat zda chodíte na botox pravidelně, nebo to byla první zkušenost?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, u p. doktorky Kunčíkové to byla první zkušenost. Jinak před několika roky jsem byla na stejný zákrok v salonu Yes Visage. Tam mi však byla aplikována také kyselina hyalurunová a to nedopadlo dobře, neb na sebe navázala hodně vody a paradoxně se mi tak udělaly pod očima velké kruhy, ba přímo vaky, muselo se to dodatečně spravovat. Po této nemilé zkušenosti už bych tam nešla, navíc finančně to tam bylo také jinak náročnější. Salon p. doktorky doporučuji. M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mám podobné negativní zkušenosti s YES VISAGE, vůbec nechápu jejich přemrštěné ceny. Za odstraněné dvou malých pigmentových skvrn laserem jsem musela zaplatit 4.000,-Kč. U Dr. Kunčíkové jsem také byla, ale aplikace botoxu do čela dopadla katastrofálně.Takže Vám to moc přeji, že jste spokojená.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, to mě mrzí, že Vám to nevyšlo. Já mám dnes osmý den po zákroku a jsem velice spokojená, účinky jsou již zcela zřetelné (i děti si všimly) a ještě výraznější budou do týdne. A s těmi cenami v YES VISAGE to bude jako u všeho, co má renomé a kde se do cen krom jiného promítají také příšerně drahé reklamy. Krásný den. Marci
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ne, nebyla...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
54 let, Botox, pravidelně 2x do roka

Je mi 54 let a na Botox chodím pravidelně 2x do roka k paní doktorce Zimovčákové na kliniku Body v Brně na Údolní ulici. Botox mi aplikuje na čelo, do vnějších koutků očí a ke kořeni nosu. Je to skoro bezbolestné, asi jako píchnutí včelou, jsem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.