Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 11. 2016 · Aktualizováno: 22. 8. 2023

Rázová vlna místo dovolené

Stojí to za to
Průměrná cena: 18.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Rázová vlna místo dovolené
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

I když jsem veliká sportovkyně, snažím se jíst vhodně a pít dostatečně, tak mě trápí celulitida, která je bohužel u mě dědičná. Jediné, co mi na to pomohlo, byla rázová vlna. Moc se mi líbilo, že po každém ošetření "zbíječkou" se nohy mohly zklidnit ještě v lymfodrenážních kalhotech. Místo dovolené jsem si za 18.000 nadělila tato ošetření a musím říct, že to za to opravdu stálo!

1

Komentář (1)

Zorko, to je klasika, mám kamarádku a také sportovkyně, úplně štíhlá a stejně se jí celulitida nevyhla :-(, ještě že už dneska existují řešení :-). Na kolika ošetřeních jste byla a s jakým časovým rozestupem se chodí?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Na rázové vlně jsem byl teprve 7.3.2017

Na rázové vlně jsem byl teprve 7.3.2017 takže zatím nevím,jestli to pomohlo.Mám ostruhu patní kosti a nešlo s tím už skoro ani chodit,jak to bolelo.Absolvoval jsem i ultrazvuk,ale bez úspěchu,proto jsem zvolil rázovou vlnu,tak uvidím,za jak...

Číst dál
26 let, odstranění celulitidy

I had a cellulite reduction procedure. Loved it! All process was very pleasant, the machine’s touches to the treated area was gentle, it felt like a warm massage during which I could relax and enjoy. The specialist measured the treated area...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.