Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 9. 2017 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

SlimLipo podbradku - život s hezčím profilem

Stojí to za to
Průměrná cena: 18.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj
Hodnocení:
SlimLipo podbradku - život s hezčím profilem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, ráda bych poděkovala všem z této kliniky za krásně odvedenou práci i jejich celkový přístup. Byli ochotní a milí od začátku až do konce. Věděla jsem i nevěděla, co čeho jdu, ale nelituji, stálo to za to. Neměla jsem sice klasický podbradek, kdy visí kůže i s tukem, ale stála jsem o hezkou linii krku, o hezčí profil. Můj podbradek byl tužší, ale přebytečný tuk se odsál a výsledek vypadá krásně. Musela jsem sice pár týdnů počkat, nosit elastický návlek tři týdny (může se i déle), ale dnes, po skoro dvou měsících si směle vyčesávám vlasy a jsem moc spokojená s omlazením, které tím nastalo. Moc děkuji. :-)

4

Komentáře (4)

Dobrý dne, můžu se zeptat, návlek jste musela nosit 24h denně? Chodila jste do práce?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, <br>
jsem učitelka, měla jsem volno. Návlek jsem nosila týden 24 hodin a pak ještě dva týdny na noc. Byly ale dny, kdy jsem si ho brala i během dne, třeba na dvě hodiny a pak sundala. Mazala jsem si tu část, kde odsáli tuk, liotonem 1000 000 a vvbrala jsem balení aescinu. Obojí pro lepší stahování kůže. Na klinice dostanete i antibiotika, první tbl. už před zákrokem kvůli možné infekci. Snad jsem Vám odpověděla dostatečně. Kdybyste měla ještě otázky, posílám mail: (EMAIL BYL SMAZÁN ADMINISTRÁTOREM Z DŮVODŮ OCHRANY SOUKROMÍ) Krásný den.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, <br />
Mela jste po tom prvním tydnu nejake modřiny nebo vpichy? Jde mi o to, zda je to vidět. Dekuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den, jdu v pondeli a mam trochu strach.. a to jen z duvodu, ze nebudu v plne narkoze. Vy jste byla? Dekuji za odpoved. Bude pro me cenna :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce podbradku v Aesthgery

Doporučiji paní doktorku a celé centrum Aesthgery! Byla jsem na liposukci podbradku a jsem velice spokojená! Operace probíhala bez komplikací, hojení taktéž. Celý tým je velice příjemný a pořád dobře naladěný, což člověk ocení hlavně na sále...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.