Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 12. 2017 · Aktualizováno: 29. 9. 2023

Efektivní léčba akné

Stojí to za to
Průměrná cena: 3.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Efektivní léčba akné
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Přes dva roky jsem bojovala s akné, navštívila jsem spoustu doktorů, léčitelů a zkusila spousty léčebných postupů, ale bohužel bez valného úspěchu. Kdo mi opravdu pomohl, byla paní doktorka Synková se svým milým personálem na klinice GM. Po tříměsíční léčbě, kterou mi pí doktorka nastavila, se dostavily vytoužené výsledky. Opravu nyní po půl roce mohu říct, že jsem se svou pletí spokojená a vděčím za to klinice GM.

1

Komentář (1)

jajo jakou kombinaci léčby Vám paní doktorka udělala?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pleť se mi po zákroku zlepšila

Paní doktorka Špaňárová i sestřička paní Váchová jsou velmi příjemné a ochotné dámy. V této ordinaci jsem se vždy cítila vemi dobře a odcházela jsem spokojená. Podstoupila jsme zde léčbu akné plazmaliftingem, po kterém se mi pleť hodně zlepšila....

Číst dál
Řešení akné v dospělosti

Velmi příjemná paní doktorka, která se o Váš problém aktivně a komplexně zajímá. Řeší problém z různých pohledů. Ošetření pleti, strava, hormonální změny, stres, navrhuje vhodné ošetření, které by pomohlo, opravdu se na Vás podívá a adekvátně...

Číst dál
Perfektní léčba akné
Odborník na svém místě a úžasná i jako člověk ...je skvělá, nejlepší, jakou kdy můžete potkat a stejně suprová je i sestřička :o)) Není divu, že se na ně stojí fronta, protože u špatného doktora bývá čekárna prázdná! ... :o)

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.