Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 2. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Rekonstrukce prsu volným TRAM lalokem

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Praha (kraj)
Hodnocení:
Rekonstrukce prsu volným TRAM lalokem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Prodělala jsem opakovaně Ca prsu. Po čtyřech letech po ablaci a chemoterapii jsem se rozhodla pro plastiku prsu. Na doporučení mamologa jsem se objednala do poradny FN Královské Vinohrady, kde byli velice vstřícní, vše mně vysvětlili, včetně možností, i komplikací. Vážím si velice profesionálního, ale i lidského přístupu MUDr. Bayera, který mně operoval, a i po operaci ošetřoval. Operace i pooperační průběh byl bez komplikací Personál na JIP i oddělení plastické chirurgie byl velice milý, zodpovědný a vstřícný. Po půl roce jsem ještě absolvovala modelaci zdravého prsu, taktéž u MUDr. Bayera. Vše bez komplikací. Jednalo se o náročnou operaci, ale výsledek je 100%. Velice mně tento zákrok pomohl psychicky, a to je u této dg. velice důležité. Pokud se některá žena rozhoduje tento výkon absolvovat, doporučuji se obrátit na MUDr.Jiřího Bayera. Ještě jednou děkuji MUDr. Bayerovi i dalšímu personálu plastické chirurgie FN Královské Vinohrady.

2

Komentáře (2)

Lenko, píšete, že jste se rozhodla po čtyřech letech. Čekala jste na úplné zahojení? Chtěla jste na rekonstrukci od začátku? Nebo jste se rozhodla až postupem času?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den. <br />
Odpovídám na dotaz, proč operace až po čtyřech letech.Léčba při opakované dg ca prsu byla náročnější, a tak i rekonvalescence trvala déle.Nechtěla jsem implantát a věděla jsem, že operace bude náročná. Také čekací doba byla asi 8 měsíců. Ale dočkala jsem se a výsledek výborný. A moje psychika OK. Bez problémů mohu chodit s vnučkou plavat, jezdit k moři.....<br />
Doporučuji všem ženám,které váhají .
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.