Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

25. 8. 2019 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

23 let, zmenšení prsou v Olomouci

Stojí to za to
Průměrná cena: 60.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
23 let, zmenšení prsou v Olomouci
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Mám přesně rok po zmenšení prsou u pana doktora Stehlíka a jsem naprosto spokojená. Pan doktor má zlaté ruce. Přístup pana doktora perfektní i celého personálu kliniky. Po operaci jsem měla na jedné straně špatně se hojící ránu, ale díky kontrolám a péči pana doktora téměř každý týden se vše velice rychle upravilo do normálu a zahojilo. Vzhledem k nízkému věku jsem dlouho váhala, zda operaci podstoupit, ale 2 konzultace u pana doktora mne přesvědčily a rozhodně nelituji. Velká úleva a sebevědomí to taky pomohlo. Cena je včetně konzultací, operace, pooperační péče, mastiček atd.

4

Komentáře (4)

Dobrý den, prsa máte moc krásná. Našla byste i fotečku, jak vypadala vaše prsa před zmenšením? Spousta žen, které plastickou operaci zmenšení prsou prodělalo, litují jedině toho, že se pro operaci nerozhodlo dříve.:) Uživejte si úlevy a znovu získaného sebevědomí. Moc vám to sluší!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, děkuji. Já už o moc dřív jít asi nemohla, ale rozhodně nelituji, že jsem šla tal brzo. Za mě rozhodně doporučuji. Šla jsem z velikosti 75G, zkusím foto někde dohledat. Teď jsem zhruba na 75D/E...takže konfekce!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Váš výsledek vypadá skvěle. Čeká mě konzultace u pana doktora v Olomouci a řeším téměř stejnou velikost jakou jste řešila Vy (G/H) + jsem v téměř stejném věku. Mohu se zeptat zdali jste si sama řekla jakou velikost chcete nebo to určil pan doktor? Děkuji:))
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, velikost jsem nechala na lékaři. Řekla jsem jen, že bych chtěla co nejmenší, ale zároveň aby se to dobře hojilo a vypadalo esteticky. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí. Po operaci jsem neměla v ránách ani dreny a hojilo se vše moc hezky. :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zmenšení prsů dle mých představ

Byla jsem u p. doktorky Průchové na zmenšení prsů. Jsem hodně spokojená, p. doktorka má profesionální přístup, je velmi milá, příjemná, vše dokonale vysvětlila, i nemocniční personál je velmi příjemný a ochotný. Prsa mám podle svých představ...

Číst dál
Modelace se zmenšením

Jsem 14 dní po zmenšení a modelaci prsou.Z visících obrovskách vytahaných prsou mám pevné krásné trojky!! Pan docent Nejedlý má zlaté srdce i ruce!Je to fajn chlap a komunikace s ním je opravdu perfektní!Všem ženám ho mohu doporučit! Díky moc...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.