Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

První zkušenost s profi péčí o vlasy

Pacient: Lucijejana

Brno

Přibližná cena: 500 Kč

Uvedl/a: Lucijejana. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Trichologické vyšetření je od 1.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Lucijejana. 97% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Lucijejana o: CLINICAL HAIR&HEALTH Vlasové centrum a klinika zdraví

5.0

První zkušenost s profi péčí o vlasy

30. 5. 2018 · Aktualizováno: 19. 8. 2023

Bylo to moje první vyšetření takového typu a byla jsem nadmíru spokojená. Slečna/paní byla velmi ochotná, příjemná a vše mi vysvětlila. Našli jsme vhodnou alternativu, která mi vyhovuje jak osobně tak i po finanční stránce.

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Úprava horních i dolních víček
Pana doktora Šplíchala velice doporučuji, doporučuji jej všem svým známým po osobní zkušenosti a po zkušenostech těch, kteří u něj absolvovali úpravu víček jak horních tak dolních. Nic není problém. Děkujeme.Seherová Jana a Ing. Konečný .
abdominalni plastika s liposukci

dobry den..dne 7.11.2011 jsem podstoupila abdominalni plastiku bricha spojenou s liposukci u p.dr.hyží...vrele doporucuji tohoto cloveka,ktery se mi po prospusteni venoval i o vikendech-uklidnoval a vysvetloval...damy a panove palec nahoru.martina...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.