Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

27. 6. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Aterom L tváře - dívka 4,5 let

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Aterom L tváře - dívka 4,5 let
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den. ráda bych doporučila dětskou plastickou chirurgii Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Před týdnem zde podstoupila zákrok moje 4,5letá dcera, které se vytvořil Aterom (cysta) uprostřed L tváře. Velmi oceňuji práci a celkový přístup pana MUDr. Martina Chorváta a v neposlední řadě celé odd. dětské plastiky, sestry na lůžkové části a stejně pak práci sester na JIP. Všichni mají velmi pozitivní a milý přístup k dětem i k jejich rodičům. Zákrok proběhl bez komplikací, dcera velmi dobře snášela narkózu, necítila vůbec žádnou bolest. 4 den jsme byly propuštěni z nemocnice. Od odvezení dcery na sál po její návrat na JIP na odd. uběhlo necelých 40 minut. Po probuzení z narkózy absolutně žádná bolest nýbrž úsměv na tváři. Nerada bych opomenula také práci učitelek, které se věnují dětem a pomáhají jim tak nejen zapomenout na nemocniční prostředí, jmenovitě pak paní učitelka Hanka, kterou si dcera velmi oblíbila. 3 den večer dcera pronesla, že je to tam fajn, že domů ještě nepůjdeme. Obavy ze strany rodičů k podobnému zákroku jsou na místě, nejsou však absolutně opodstatněné. Ještě jednou všem moc děkuji, přeji jen a jen spokojené pacienty a mnoho pracovních i osobních úspěchů. Andrea K.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Andry Harrisson

Dozrál až do okamžiku, kdy bylo načase rozloučit se s hlubokou a výraznou jizvou na obočí. Když jsem byl malý, spadl jsem z kola a na památku mi zůstala ne úplně příjemná značka. Dostal jsem se na konzultaci na pražské klinice Altos, odborník...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.