Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 10. 2018 · Aktualizováno: 13. 4. 2023

Rekonstrukce ucha po napadení psem

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Rekonstrukce ucha po napadení psem
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Chtěla bych velmi poděkovat za přístup a péči, která se dostala mému synovi po úraze na klinice plastické chirurgie. Veškerý personál, se kterým jsem se setkala, jednal vždy profesionálně s nadstandartní péčí. Velký dík patří as. MUDr. Kláře Schwarzmannové, za neskutečnou profesionální práci po těžkém úrazu syna. Velice děkuji také MUDr. Janě Dvořákové za výbornou pediatrickou péči. V neposlední řadě musím poděkovat všem zdravotním sestrám, se kterými jsem se v průběhu pobytu setkala. Za obětavou péči všem sestrám JIPu pod vedením staniční sestry Ivany Jirků, ale i všem sestrám při následném pobytu na dětském lůžkovém oddělení. Jelikož jsem byla se synem hospitalizována, byla jsem svědkem, jak neskutečnou práci/péči všichni členové týmu odvádějí. Velice si vážím všech, se kterými jsem se na klinice setkala. Ještě jednou děkuji.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Kristina Mašín

problém křečových žil u mě tety byl se časem. V tu chvíli začala hodně pracovat, což znamená, že nohy byly hodně unavená a bolely. Obrátili se na kliniku Altos o pomoc, provedli laserovou operaci křečových žil, po které postupně zmizeli. Tetě...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.