Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 7. 2018 · Aktualizováno: 26. 9. 2023

Modulace prsou s perfektním výsledek již po třech týdnech

Stojí to za to
Průměrná cena: 46.000 Kč

O lékaři

Kopřivnice
Hodnocení:
Modulace prsou s perfektním výsledek již po třech týdnech
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Operaci jsem podstoupila před třemi týdny a vysledek je perfektní. Přístup pana doktora byl úžasný od začátku až do konce, byl profesionální, ale zároveň velmi osobní. Na konzultaci mě pozval do týdne a operace se uskutečnila do měsíce. Pana doktora jsem si vybrala na základě doporučení a osobní zkušenosti jedné z jeho pacientek a udělala jsem moc dobře. Měla jsem obavy hlavně z bolesti po operaci, ale byly zbytečné. Díky lékům které jsem dostávala, byly lehce snesitelné a návrat do běžného života pouze s mírným omezením byl možný po týdnu. Po mé osobní zkušenosti mohu pana doktora vřele doporučit.

3

Komentáře (3)

Milá "registrovaná uživatelko":) naprosto chápu obavy z bolesti, prožíva je snad každý, někdo více navenek než jiný. Jak dlouho jste léky proti bolesti brala? Pan doktor je vydal na vyžádání? Podle Vaše příběhu a rychlosti operaci hádám, že když jste na konzultaci, už jste měla jasno, viďte? Měla jste jasno i ve velikosti a značce implantátu? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Léky jsem brala cca 3 dny a žádat jsem nemusela, byly mi nabízeny a já je dostávala dle mé potřeby. Na konzultaci jsem šla s tím, že jsem přesně věděla co chci. U mě se jednalo o modelaci bez implantátů a jak jsem již psala, výsledek perfektní.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Díky moc. Prosím, vložte ještě fotky před a po, ať i ostatní čtenářky, které zvažují tento zákrok, se můžou vaším přiběhem inspirovat a mít i reálné očekávání:)<br />
Mějte se pěkně a ať perfektní výsledek drží!!❤️❤️❤️
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze MUDr. Havránek Primed Clinic
Mé poděkování patří MUDr. Petru Havránkovi za profesionální a laskavý přístup. Operace i hojení bez komplikací a výsledek - krásná prsa a obrovská spokojenost! Primed Clinik mohu doporučit všem.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.