Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

9. 12. 2019 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

37 let - zkušenost s augmentací prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 75.000 Kč

Hodnocení od zuzka_a723910:

37 let - zkušenost s augmentací prsou

Jsem velice spojojena. Velke diky panu doktorovi a celemu jeho tymu. Vsichni byli uzasni! Mohu jen doporucit. Dekuji.

Komentáře (4)

Zuzi, a pro jakou velikost implantátů ses rozhodla ? Rozmýšlela ses dlouho než ses k operaci odhodlala ?
Ahoj Zuzko, jak jsi spokojená? Vše se v pohodě zahojilo?
Ahoj jsem moc spokojena.
Vsechno bylo hned ✅
Super, moc děkuju, Taky nad panem doktorem přemýšlím. Ještě jedna otázka. Ty máš Mentor implantáty, je to tak? Podle informací co jsem našla je to nejlepší a nejkvalitnější značka na trhu. Doporučil Ti je pan doktor nebo jsi je měla vybrané už předtím? Moc díky a hezký víkend.

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvětšení prsou, augmentace, Miloš križko

Rozhodla jsem se z důvodu plochého hrudníku pro zvětšení prsou. Strašně jsem se bála operace, ale na doporučení jsem zvolila pana doktora Križka, který je velmi milý, všechno řekne upřímně tak jak je. Jeho milý a skvělý přístup mě příjemné překvapil,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.