Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 7. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Labioplastika u doktora Havránka - konzultace, operace, výsledek vše super

Stojí to za to
Průměrná cena: 10.000 Kč

O lékaři

MUDr. Petr Havránek
Havířov
Hodnocení:
Labioplastika u doktora Havránka - konzultace, operace, výsledek vše super
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Je mi 38 let, jsem po 2 porodech. Můj problém s dolní partií mi vadil po estetické stránce i pocitové (např. při jízdě na kole). K zákroku jsem se odhodlávala asi 3 roky. Brzdila mě cena a hlavně ostych, svěřit se někomu, co mě vlastně trápí. Naštěstí jsem se překonala, přes webový formulář jsem oslovila PRIMED kliniku a dostala jsem se k MUDr. Havránkovi. Už od počátku na mě působil profesionálně, sympaticky, odpověděl mi na všechny dotazy srozumitelně a tak jsem se už na první nezávazné konzultaci rozhodla, že do "toho" jdu. Operace proběhla pod lokální(místní) anestezií, takže jsem mohla během zákroku s panem doktorem komunikovat. Injekce na znecitlivění jsou nepříjemné, ale ne bolestivé a pak jsem už nic necítila. Bolest se dostavila až večer, kdy přestalo účinkovat anestetikum. Podle instrukcí jsem operované místo ledovala, bolest trvala do druhého dne, ale dala se vydržet. Pak jsem 10 dní poctivě ležela, aby se rána krásně zhojila. S výsledkem jsem nadmíru spokojená, cítím se přitažlivější, opět mi vzrostlo sebevědomí. Škoda, že jsem nešla na zákrok dříve.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Vrátilo se mi sebevědomí

Jsem půl roku po labioplastice, sice jsem se déle hojila, ale výsledek je naprosto dokonalý. Žádné nepříjemné pocity při cyklistice, při sexu...sebevědomí se vrátilo kam patří..pan doktor naprosto super, operace trvala cca 45 minut, vše v lokále....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.