Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 10. 2020 · Aktualizováno: 19. 9. 2023

Operace uší u pana doktora Velikého

Stojí to za to
Průměrná cena: 20.800 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

dobrý den všem, chtěl bych sdělit můj názor, na pana doktora Velikého, a jeho kvalitně odvedenou práci. U pana doktora Velikého jsem byl na operaci uší, poprvé, když jsem přišel na konzultaci, tak už jsem věděl že to bude mít nějakou úroven, všude čisto, krásný prostor, všichni příjemní, milý, a moc ochotní.pan doktor mi vše na konzultaci vysvětlil, jak vše bude probíhat. v den operace jsem přišel na zákrok, všichni se o mě moc hezky starali, a pan doktor Veliký předvedl opravdu precizní práci! operace trvala asi 2 hodiny, jestli jsem v pořádku, jestli mi nic nechybí, prostě super ! :-)) nyní jse po operaci 4. den a citim se moc fajn, ted budu nosit čelenku cca 2 měsíce pro 100% úspěšnost :)). takže kdo přemýšlí, že by šel na operaci s ouškama, tak určitě za panem doktorem Velikým. :))

2

Komentáře (2)

Děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení 🤗
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den Péťo,
nechtěl byste přidat fotku jak jste měl uši před operací a teď? Taky jsem se chtěla zeptat jestli jsou viditelné jizvy?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plastika uší - parádní výsledek
Jsem cca dva měsíce po zákroku a výsledek je parádní, konečně mám uši přišité, jak jsem si vždycky přála. Tímto chci panu doktorovi poděkovat za ultrarychlé objednání a že se stihlo zoperovat ještě před prázdninami. Velká spokojenost!
Otoplastika bez bolesti

Při zákroku jsem nepocitovala žádnou bolest, vše bylo v naprostém pořádku. Velmi příjemný personál, sestřička byla úžasná. Po probuzení jsem cítila lehce tlak v uchu ale jinak žádnou bolest. Zákrok proběhl nad má očekávání. Moc děkuji paní doktorce...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.