Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 10. 2018 · Aktualizováno: 26. 8. 2023

Zvětšení prsou, anatomické impl. polytech, 280 a 255ml

Stojí to za to
Průměrná cena: 74.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Zvětšení prsou, anatomické impl. polytech, 280 a 255ml
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den. Ráda bych se podělila i já o svou zkušenost a napsala skvělé hodnocení na pana doktora Payera. Nad zvětšením jsem dříve moc nepřemýšlela, pak najednou přišel zlom a já se rozhodla pro tento zákrok mých malých nesouměrných prsou. Co mě také napadlo bylo to, že pokud vypadají takhle teď, tak za pár let to už lepší nebude, ba naopak, třeba horší :) Díky recenzím na estheticon.cz jsem si vyhledala pana doktora Payera, který operuje v Premier Clinic v Praze. Zavolala jsem tedy na kliniku, abych se objednala. Konzultace byla moc fajn, pan doktor je milý a sympatický člověk, s naprosto skvělým přístupem. A srší z něj spousta pozitivní energie, je pořád usměvavý. Díky tomu jsem byla rozhodnutá, že augmentaci prsou bych ráda podstoupila jedině u něj. Na začátku jsme si o tom popovídali, jakou mám představu a jak vše probíhá, hlavně prvních pár dní po operaci. Po vzájemné domluvě mi pan doktor vybral, pro mě vhodné, anatomické implantáty polytech pod sval a po změření mi nabídl 2 varianty, kdy nakonec vyhrála ta větší. Jak jsem psala na začátku, měla jsem nesouměrná prsa, tak bylo potřeba je vyrovnat. Velikost mám teď vpravo 255ml a vlevo 280ml. Operace proběhla v pořádku, po narkóze mi také vůbec nebylo špatně. A první, čeho si všimnete? Že už tam jsou :)) Na klinice se o nás také moc hezky sestřičky staraly, celkově jsem se tam cítila dobře hned při první návštěvě na konzultaci, kdy Vás přivítají mile a ochotně na recepci. Operaci jsem podstoupila na konci léta, teď jsou to téměř 2 měsíce, mám za sebou 2 kontroly u pana doktora a musím říci, že jsem si nemohla vybrat lépe. Prsa pozoruji od začátku, jak se mění od operace až do teď, jak si sedají a jsou stále hezčí a hezčí. Jizvičky jsou přesně v podprsní rýze a už je skoro nevidím. Proto bych ráda znovu a znovu panu doktoru Payerovi a také celému týmu Premier Clinic poděkovala, jak skvěle odvádí svou práci, a jak skvělí jsou! ;)) A určitě Vás mohu všem doporučit!

5

Komentářů (5)

Monishko děkuju za super vypovídající hodnocení! Tu asymetrii jsi měla vždy nebo vznikla až časem? Například po dětech...Nevložila bys ještě fotky?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se za pozdní odpověď. Děti ještě nemám a tu asymetrii jsem kdysi neměla, nebo mi to tedy nepřišlo dříve tolik, jako byl teď ten zlom na začátku roku. A fotky, prosím, konkrétně před operací a po?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
určitě :-), bylo by to super...asymetrii řeší hodně žen a zajímalo by mě, jak jí lze vyřešit různou velikostí implantátů, fotek moc není :-(
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den,neposlala by jste mi foto do soukrome zpravy??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mohla bych také poprosit o foto 🤗idealne pred a po, rozhoduji se mezi kulatým 275 nebo anatomem. Diky!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.