Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 11. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

27 let, Otoplastika foto, MUDr. Hýža

Stojí to za to
Průměrná cena: 14.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
27 let, Otoplastika foto, MUDr. Hýža
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Cely zivot som mala s usami iba trapenie. Tazko sa to popisuje, to by musel kazdy zazit sam, ale viem, ze kazdy zvadza taky boj s nejakym svojim problemom. Jedinu vec, ktoru lutujem je, ze som nato nesla uz davno. Na druhej strane, asi by som sa nedostala k panovi doktorovi Hyzovi, za co som neuveritelne vdacna. Jeho kontakt som dostala od kamaratky s velmi pozitivnym hodnotenim. Tak som sa do toho pustila :) Vsetko bolo bez problemov, konzultacie, operacia, po operacii, kontroly - ani najmensie zavahanie. Keby som to mala zhodnotit tak pan doktor je profesionalita a ludskost v jednej osobe. Vtipny, mily, ustretovy. Co sa mi pacilo, ze ma oboznamil so vsetkymi rizikami - ziadne mlzeni. Takze clovek presne vie, do coho ide. Hodnotim zatial ako svoje najlepsie zivotne rozhodnutie a nedokazete si predstavit aka som stastna a spokojna - a to som sa cely zivot tak trapila. Dakujem strasne MOC panovi doktorovi - ste jednicka!

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Reoperace uší na výbornou

V minulosti jako malé děvče u jiného lékaře jsem se rozhodla podstoupit plastickou operaci uší která se příliš nevyvedla. Tak jsem se cca po 10 letech rozhodla kontaktovat paní doktorku Schwarzmannovou která mi vše velice dobře vysvětlila a...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.