Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

11. 1. 2019 · Aktualizováno: 31. 8. 2023

Mnohaleté zkušenosti Slim-lipo u MUDr. Paducha

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Mnohaleté zkušenosti Slim-lipo u MUDr. Paducha
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

U pana MUDr. Tomáše Paducha jsem podstopila v poslednich 6 letech nekolik - presne 5 - osetreni slimm-lipo v ruznych oblastech. ( Nekterá jsem podstoupila i dříve a jinde , takze mam možnost srovnání.. ) Práci pana doktora Paducha hodnotim jako velmi profesionalní, stejne jako jeho osobni velmi prijemny a lidsky pristup. Ten pro mne spociva v racinálni radě - co je a neni reálné a co lze od zákroku očekávat. Vse kozultoval s trpelivosti, s výsledky jsem byla velmi spokojena. Během zákroků byla atmosféra prívětivá, vždy odboural pripadní stres, strach i stud. Vypráví přiběhy, diskutuje , zajímá se o to, jak se ošetrovaný/á cítí, dělá maximum pro komfort ošetrované/ho - napriklad pouští i hudbu dle přání pacientky :-)). Zákroky jsou bezbolestné, se svým personálem aktivne přistupuje i k pozákrokrové péči : - telefonáty, poradenstvi na telefonu, osobni návštěva . Dodržovala jsem jeho pozákroková doporučení a netrpela potizema ani bolestma. Pokud budu uvažovat o dalsim osetreni tohoto typu, pak urcite zvolim zakrok opět u něj. Moc mi pomohl, patrí mu můj velký DÍK. Eva L.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Tumes. liposukce venušina pahorku

Dne 11.9 jsem byla na tumes.liposukci ven pahorku.Pan doktor je velký simpatak dobře se s ním povídalo při práci,takže jsem ani nevnímala že mě kuchá :)výsledek po 14dnech vypadá suprove, líbí se mi u něj i skvělá domluva. Urcite si u něj zůstanu...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.