Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1 komentář

Recenze pár dní po operaci horních víček

Pacient: Jarmila775227

Brno

Přibližná cena: 11.900 Kč

Uvedl/a: Jarmila775227. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Operace horních víček je od 12.000 Kč.

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Jarmila775227. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Jarmila775227 o: Centrum plastické chirurgie - SurGal Clinic, s.r.o.

5.0

Recenze pár dní po operaci horních víček

21. 3. 2019 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Byla jsem teprve ve čtvrtek 14.3 je to pár dní,ale vůbec to nebolelo a i když jsou oči ještě otekle,uz vidíte na první pohled ten zázrak,bude to krásný ažse vše z boji.Paní doktorka Úvěrová byla úžasná,i celý tým.Všem doporučuji kliniku Surgal.

Komentář (1)

Dobrý den,dnes je to 14dni po operaci horních vilček,oči jsou ještě trochu natekle,ale ten výsledek je přímo neskutečný,ještě jednou děkuji paní doktorce <br />
Lucii <br />
Kucerove,,za její úžasnou práci,krásný přístup a všem kliniku Surgal doporuciji.<br />
Děkuji a mějte se. <br />
Jarmila

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Plastika dolního rtu

Dobrý den, před deseti lety mne pokousal pes do obličeje a ukousl mi kus dolního rtu a ten kus sežral. Byla neděle odpoledne a já se dostala do Plzně na plastickou chirurgii na Lochotíně, kde tehdy sloužil právě MUDr. Kydlíček. Přemluvila jsem...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.