Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok
Brno
Přibližná cena: 11.900 Kč
Uvedl/a: Jarmila775227. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Operace horních víček je od 12.000 Kč.
Zákrok: stojí to za to
Informuje: Jarmila775227. 99% pacientů uvedlo, že to stojí za to.
Hodnocení od: Jarmila775227 o: Centrum plastické chirurgie - SurGal Clinic, s.r.o.
Recenze pár dní po operaci horních víček
Byla jsem teprve ve čtvrtek 14.3 je to pár dní,ale vůbec to nebolelo a i když jsou oči ještě otekle,uz vidíte na první pohled ten zázrak,bude to krásný ažse vše z boji.Paní doktorka Úvěrová byla úžasná,i celý tým.Všem doporučuji kliniku Surgal.
Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!
Dobrý den, dne 12.8.jsem podstoupila augmentaci prsou kulatými implantáty mentor pod sval o velikosti 375ml a 400ml touto cestou bych chtěla...
Číst dálPan doktor Kurial je strašně šikovnej, jsem třetí den po operaci a cítím se skvěle! Byla jsem na Hluboké v RRC, příjemné prostředí, přístup sestřiček nejlepší který jsem kde zažila! Měla jsem strach z narkózy, ale anestezioložka byla úžasná...
Číst dálVeškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.
Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.