Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

6. 5. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Zmenšení prsou u MUDr. Chorváta fotky

Stojí to za to

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...
Hodnocení:
Zmenšení prsou u MUDr. Chorváta fotky
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Ze zdravotních důvodů (bolest hlavy, brnění prstů na rukou,...) jsem se po konzultaci s obvodní lékařkou rozhodla pro zmenšení prsou. Na doporučení kamarádky jsem se obrátila na plastickou chirurgii ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady v Praze. V únoru 2018 mi pan Mudr. Chorvát nabídl možnost tuto operaci uhradit ze zdravotního pojištění. K tomu jsem potřebovala doložit doporučení od odborných lékařů (neurolog, gynekolog, EMG, mamograf, SONO prsou, výpis z rehabilitace). Potom jsem čekala 30 dní na vyjádření zdravotní pojišťovny, která mi ji neschválila z důvodu nadváhy - BMI nad 30. Po redukci váhy jsem se odvolala a operace mi byla zdravotní pojišťovnou schválena. Operaci jsem podstoupila 31.10.2018 u Mudr. Chorváta, který mi z původní velikosti H vymodeloval úžasné C. Operace trvala zhruba 75 min., poté jsem jednu noc strávila na JIPU a další 3 na standardním pokoji. Hojení probíhalo výborně i bolest jsem čekala větší, ale asi po 5-ti týdnech se mi vytvořila píštěl. Pan doktor mi ambulantně provedl malý řez v oblasti prsní rýhy a vložil drenáž. Následujích 10 dní jsem docházela obden na proplach a výměnu drenáže. Díky profesionálnímu a lidskému přístupu celého oddělení se i tato nepříjemná komplikace dala snadněji zvládnout. Dnes po půl roce od operace žiji aktivním životem bez omezení (chodím běhat, plavat) a užívám si života bez zdravotních potíží. Strašně moc bych chtěla tímto poděkovat celému oddělení plastiky a zvláště panu Mudr. Martinu Chorvátovi, který je nejen výborný lékař, ale i člověk.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Pěkná prsa

Chtěla bych moc poděkovat panu primáři Vřeskému za operaci prsou - zmenšení. Prsa jsou pěkná a jsem velice spokojená. Také pooperační péče byla skvělá, nemůžu si na nic stěžovat. A všem budoucím pacientkám vřele pana primáře doporučuji, stejně...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.