Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 6. 2019 · Aktualizováno: 11. 10. 2023

Pět dní po zákroku a výsledek je úžasný

Stojí to za to
Průměrná cena: 51.000 Kč

O lékaři

IP Beauty Premium
Kladno
Hodnocení:
Pět dní po zákroku a výsledek je úžasný
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Obyčejně recenze nepíšu, ale teď musím.... Jsem naprosto nadšená ? jsem pět dní po zákroku a výsledek je velice patrný, nad moje očekávání. Pan doktor byl úplně v pohodě, dal mi termín do pár dnů a ta cena ???prostě bomba, moc děkuji, super práce ?

1

Komentář (1)

Dobrý den Luci,
nejprve bych Vám chtěla poděkovat, že jste se rozhodla hodnocení napsat. Pomůžete tím spoustě žen při rozhodování níťový lifting podstoupit. Ráda bych se zeptala jakou značku a kolik nití jste si nechala aplikovat? Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Omlazení během obědové pauzy

Nikdy bych nevěřila, že se dá omládnout během obědové pauzy. Na doporučení kamarádky jsem šla k paní doktorce MUDr. Kateřině Adamcové do ARTMEDICA clinic na Praze 1. Velmi příjemné bylo už uvítání a následná konzultace byla co se týká informací...

Číst dál
Povislé tváře
je mi 52let a věk se mi již podepsal ny povislé tváři - jsem přesvěčena,že mi níťový lifting APTOS splní má očekávání :-)
Povislé tváře
Niťový lifting recenze
Faceliftu jsem se chtěla vyhnout. Tenhle zákrok byl vykonán v lokální anestezii a nitěmi které jsou vstřebatelné. Výsledku jsem se dočkala téměř okamžitě a moje tvář působí pevně a taky vrásky jsou vyhlazené. 

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.